RVS tafels op maat

RVS tafels op maat

Maatwerk is bij ons standaard

Elk persoon, elk huis, elke woonkamer en ieder zijn smaak is anders. Het is dan ook bijna onmogelijk om een eettafel uit een bestaand assortiment te kiezen die aan al uw wensen voldoen. Bij de Tafelfabriek snappen wij dat uw interieur een verlengde is van u als persoon en dat u daar graag uw persoonlijke tint aan wil meegeven. Daarom leveren wij geen eettafels uit voorraad maar maken wij elke tafel op maat en naar wens van de klant.

 Welke stijl?

Er zijn vele verschillende stijlen en vormen voor een eettafel; modern, robuust, industrieel, stoer, landelijk, brocante, rond, vierkant, ovaal of gewoon rechthoekig. Voor veel mensen is het lastig om door het bomen het bos nog te zien. Wij helpen u daar graag mee. Wij hebben ruim 30jaar ervaring met advisering in de meubelbranche en onze ontwerper is graag bereidt om samen te kijken wat voor u de meeste geschikte tafel zou zijn.

RVS is nog steeds hot

Al jarenlang is RVS een populair materiaal om te gebruiken in het design van een eettafel. Het heeft een moderne uitstraling en combineert uitstekend met diverse houtsoorten. Bij de Tafelfabriek hebben wij veel ervaring met het lassen van RVS, wat echt vakwerk is. Het lassen moet zorgvuldig, netjes en uiterst secuur gebeuren om de kwaliteit van de afwerking te garanderen.

Uw eigen onderstel

Wij bieden u de mogelijkheid om samen met onze ontwerper uw eigen RVS onderstel te ontwerpen. Rond, vierkant, strak of stoer, onze ontwerper denkt en tekent graag met u mee. Wilt u ons RVS product ook in het echt even bekijken? Bezoek dan onze showroom waar wij altijd voorbeelden van RVS onderstellen voor u hebben klaarstaan. Wij hebben daarnaast ook een uitgebreid assortiment eettafels op onze site staan.

 

Hoe maken wij onze eettafel op maat?

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >