Salontafel op maat

Salontafel op maat

Kiezen voor kwaliteit

De salontafel is de finishing touch van uw woonkamer en het is zonde om hier niet voor kwaliteit te kiezen. Omdat een salontafel veel heeft te verduren (geknoei met drankjes en eten, geen onderzetters, etc) is het verstandig om ook hier te kiezen voor kwaliteit. Indien u gebruik maakt van massieve materialen, zoals eikenhout, dan zorgt u ervoor dat de kwaliteit altijd blijft behouden ondanks intensief gebruik.

Maak u salontafel op maat

Het is vaak lastig om qua afmeting de juiste salontafel te vinden. Elke woonkamer heeft zijn eigen vorm en daarbij kiest u ook nog voor uw eigen specifieke meubels. Een salontafel die dan precies past qua afmeting is lastig. Bij de Tafelfabriek is dit geen enkel probleem, want wij maken de salontafel exact in de maten die u graag wil. Vierkant, rond of ovaal, 60, 70, 75 of 82 cm,  bij ons is elke salontafel maatwerk en hebben wij geen standaard soorten.

Ontwerp de salontafel die u wil

In welke stijl wilt u graag de salontafel? Ga samen met onze eigen ontwerper zitten om uw eigen salontafel te laten designs. Stoer, industrieel of robuust, alles kan. Daarnaast werken wij met verschillende materialen zoals eiken, staal en RVS wat wij allemaal kunnen verwerken in uw salontafel. En zoals al eerder gezegd, precies in de maat zoals u dit wil. Inspiratie opdoen? Bekijk onze collectie, elke eettafel die u ziet kunnen wij ook ontwerpen als salontafel.

Kom langs voor maatwerk advies

Bezoek onze showroom waar u veel inspiratie kan opdoen voor uw salontafel. Wij hebben een ruim aanbod aan eettafels, materialen, vormen en stijlen. Dit kunt u allemaal in uw eigen salontafel verwerken. Ga samen met onze designer in gesprek om met deze inspiratie uw perfecte salontafel te laten ontwerper.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >