Stoere eettafel

Stoere eettafel

Stevig en stoer

Op zoek naar een stoere eettafel die u in samenwerking met onze vakman Luit van der Helm kunt ontwerpen? Dan bent u bij de Tafelfabriek aan het juiste adres. Maak een ritje naar onze prachtige locatie in Noordwolde en ontdek wat een stoere tafel voor uw interieur kan doen. Wij vertellen u alles over de materialen waar wij mee werken, en laten u graag de ontwerpen zien waar we trots op zijn.

Een sterke eettafel

Diepe scheuren en veel noesten, een dik en stevig tafelblad, misschien zelfs wel gemaakt van écht authentiek eiken wagonhout. Dat is waar wij aan denken bij een stoere tafel. Zo’n tafel moet staan als een huis. Laat uw fantasie de vrije loop en vertel ons hoe uw droomtafel eruit ziet. De kans is groot dat wij hem kunnen realiseren. Verkiest u zekerheid boven uniekheid? Werp dan eens een blik op onze vele bestaande ontwerpen. Misschien zit uw favoriete eettafel daar wel tussen.

Kies een tafel die past bij u en uw interieur

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. In de meeste winkels vindt u enkel tafels die slechts in bepaalde formaten en kleuren beschikbaar zijn. Vaak komt het er dan op neer dat u uw huis moet aanpassen aan de tafel. Bijvoorbeeld omdat uw eetkamerstoelen er net niet mooi bij staan, of omdat de kleur niet past bij de andere houten meubelen in huis. Dat is uiteraard enorm zonde, en daarom zou u uw nieuwe eettafel eigenlijk zelf moeten ontwerpen. Zo weet u zeker dat u iets in huis haalt dat echt aan al uw wensen voldoet.

Schuift u aan?

Ideeën opdoen gaat heel gemakkelijk met behulp van onze website of onze moodboards op Pinterest. Maar voordat u de knoop echt kunt doorhakken is het verstandig om toch nog even aan te schuiven. Neem de tijd om even aan het hout te voelen en ieder hoekje van uw nieuwe eettafel te inspecteren. Wordt uw droomtafel speciaal voor u ontworpen? Leg dan al uw ideeën op tafel, laat afbeeldingen van uw favoriete tafels zien en zorg dat onze ontwerper van al uw wensen op de hoogte is. Vragen? Onze deur staat voor u open, en ook via email of telefoon adviseren wij u graag.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >