Tafel laten maken

Tafel naar uw wensen

Tafel laten maken, exact zoals u dat wil, dat zal ongetwijfeld duur zijn zal u denken? Bij de Tafelfabriek maken wij elke eettafel op maat en rekenen wij geen extra kosten voor bijzondere afmetingen, dikten, designs of wat u ook maar wil. Bij de Tafelfabriek snappen wij dat niet elke standaard eettafel bij u goed in huis past, laat staan dat u graag zo’n tafel zou willen. Bij ons is maatwerk de standaard en kunnen wij leveren wat u wil.

Combineer uw eigen eettafel

U wilt een tafel laten maken, maar hoe groot, welke vorm en welke materialen? Bekijk ons ruime bestaande assortiment om inspiratie op te doen. Wij leveren eettafels in alle vormen mogelijk met verschillende materialen. Modern, stoer, robuust of landelijk, wij kunnen het maken zoals u het wil. Wij hebben onze eigen ontwerper in dienst die al ruim 30 jaar ervaring heeft in de meubelbranche. Het is zijn hobby en doel om uw wensen in de eettafel te verwerken. Een eigen ontwerper? Ja en dit is onderdeel van onze service waar u ook geen kosten voor hoeft te betalen.

Eettafel voor 4, 6 of nog meer personen

U moet ook nog een vorm en afmeting kiezen. Wij merken dat veel van onze klanten daar moeite mee hebben. Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u makkelijk kan zien welke afmeting tafel bij welk aantal personen hoort. Desondanks is het soms lastig inschatten wat er in uw woonkamer past. Daarom kunt u bij ons een eettafel blad op maat laten maken van karton. Deze neemt u mee naar huis en u ziet in 1 oogopslag op de afmeting goed in uw eetkamer past.

Zien is ervaren

Een foto zegt veel, maar niet alles. Daarom hebben wij ook een ruime showroom met een groot aanbod van eettafels. Perfect om inspiratie op te doen en materialen te ervaren zoals ze er echt uitzien. Daarnaast kunt u dan direct met onze ontwerper om tafel om schetsen van eettafels te laten maken.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Ontwerper Luit van der Helm
Tafel laten maken op maat

Tafel laten maken; Ervaar hier onze werkwijze