Tafel op maat laten maken

Een tafel die precies bij u past

U bent op zoek naar die ene eettafel die precies bij uw interieur, sfeer, smaak en woonkamer past. Dit zal ongetwijfeld tot een gefrustreerde zoektocht leiden. Elke eettafel heeft wel iets wat niet aan uw wensen voldoet. Wij willen u graag hierbij helpen; uw tafel op maat, precies zoals u deze graag wil. Iets hoger, of breder, of wellicht net een ander type onderstel. of met een andere houtsoort? U zegt het maar, wij zorgen ervoor dat al uw wensen terugkomen in de eettafel.

De specialist van Nederland

Wij durven hardop te zeggen dat wij in Nederland de specialist zijn voor uw eettafel op maat. Waarom?

  1. Wij hebben onze eigen topontwerper met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en winnaar van divers bekende ontwerp prijzen
  2. Wij zijn omringd door vakspecialisten op het gebied van RVS, staal, hout en HPL
  3. Door onze ervaring en kennis van de markt kunnen wij snel inspelen op de wensen en uw behoeften met betrekking tot uw tafel
  4. Wij leveren alleen top kwaliteit meubels en doen dit ook nog voor een hele mooie prijs.

Wij zijn dan ook erg blij dat er mensen vanuit heel Nederland, maar ook Belgie en Duitsland naar de Tafelfabriek komen om bij ons hun eettafel op maat te laten maken. Wij zouden het erg leuk vinden als u onze volgende tevreden klant zou zijn.

Afmeting en vorm eettafel

Wij hebben de laatste jaren ervaren dat voor veel mensen het een hele uitdaging is om de juiste afmeting en vorm voor hun eettafel te kiezen. Om te helpen met de afmeting hebben wij een handige tool ontwikkeld waarbij u makkelijk kan zien hoeveel eetkamerstoelen er aan een bepaalde afmeting eettafel passen. Daarnaast maken wij tafelbladen van karton die u makkelijk mee naar huis kan nemen. Op deze manier kunt u in 1 oogopslag zien of de afmeting bij u in huis ook zo goed uitkomt.

Kom langs voor advies op maat

Naast een eettafel op maat, leveren wij ook advies op maat. Neem een tekening of schets mee van de indeling van uw huis en wij helpen graag mee om te kijken hoe uw gewenste eettafel eruit zou moeten zien. In onze showroom hebben wij een ruim aanbod van eettafels in diverse soorten en stijlen, zodat u hier voldoende inspiratie op kan doen.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Ontwerper Luit van der Helm
Tafel laten maken op maat

Hoe maken wij uw tafel op maat?