Tafelblad op maat

Tafelblad op maat

Geen standaard maat

U bent al enige tijd op zoek naar een bepaalde afmeting voor uw tafelblad, maar u kan deze nergens vinden? Geen probleem, bij de Tafelfabriek leveren wij het tafelblad zoals u deze graag wil hebben. Enkele centimeters smaller, of juist een iets langere eettafel? Of toch net even een wat dikker blad, omdat u dat stoere zo leuk vindt? Bij ons is maatwerk de standaard en kan elk tafelblad geleverd worden in exact de afmetingen zoals u dat graag wil.

Tafelblad op proef

Een nieuwe eettafel kopen is een belangrijk aspect voor uw inrichting. Hij is sfeerbepalend en de afmeting heeft ook impact op de rest van uw interieur. Het is spannend om te bepalen welke vorm en afmeting het beste in uw woning zou passen. Wij willen u daar graag bij helpen, zodat u een proefopstelling kan maken. Op uw verzoek maken wij een kartonnen tafelblad in de afmeting zoals u die graag wenst. Deze kan u mee naar huis nemen in 1 oogopslag ziet u of dit inderdaad de geschikte afmeting is. Past die tafel? Dan maken wij deze daarna in exact dezelfde afmetingen voor u gereed.

U bepaalt hoe uw tafel eruit ziet

Naast onze ruim aanbod binnen ons bestaand assortiment, kunnen wij ook een eettafel voor u op maat ontwerpen. U kunt samen met onze eigen ontwerper om tafel om uw droom eettafel te laten tekenen. Liever een metalen onderstel met een ronde vorm ipv RVS? Of een grote ronde eettafel met iets stoers? Wij ontwerpen elke stijl, vorm en design eettafel zoals u deze graag willen hebbe.

Kom op bezoek in onze woonwinkel

Wij hebben altijd ruim 30 eettafels voor u klaar staan in onze showroom, zodat u alle stijlen goed kan bekijken. Daarnaast hebben wij ook bijpassende eetkamerstoelen en fauteuils die uw zeker ook gaan verrassen. Onze showroom ligt 30min ten noorden van Zwolle en is uitstekend te bereiken via de snelweg. Laat u verrassen en bezoek ons snel.

 

 

Hoe maken wij uw tafel op maat?

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >