Uitschuifbare eettafel

Uitschuifbare eettafel

Gastvrij en flexibel met een uitschuifbare eettafel

Ieder gezinslid heeft vaak zo z’n eigen plekje aan tafel. En of het nu etenstijd is of dat er op zondag uitgebreid wordt gebruncht; als er onverwacht bezoek aanbelt moet iedereen natuurlijk gezellig kunnen aanschuiven. Heeft u regelmatig behoefte aan een groter tafelblad, maar wilt u ook een formaat dat gezellig oogt en goed bij de ruimte past? Kies dan voor een uitschuifbare eettafel. U wilt toch ook gastvrij en flexibel zijn?

Stel zelf je nieuwe tafel samen

Kies je ervoor om je uitschuifbare eettafel zelf samen te stellen? Dan kun je zelf bepalen hoe groot je de tafel wil hebben én tot welk formaat je hem kunt uitschuiven. Schuif aan bij onze ontwerper Luit van der Helm en vertel hem wat uw wensen zijn. Het resultaat? Een op maat gemaakte tafel die perfect aansluit op wat u in gedachten had. Daar kunt u nog vele jaren van genieten.

Uitschuifbaar en ijzersterk

Al 30 jaar lang zijn wij actief binnen de meubelbranche, en alle ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan passen we dagelijks toe. Wij leveren nooit in op kwaliteit en daarom werken we voor onze uitschuifbare tafels samen met een bedrijf dat een stevig uitschuifsysteem kan leveren. Zo bent u verzekerd van een prachtig design dat ook nog eens ijzersterk is. Dat is, zeker bij een uitschuifbare eettafel, wel zo’n prettig idee.

Even oefenen met in- en uitschuiven?

Nieuwsgierig naar onze ontwerpen? Kom dan eens bij ons langs in onze showroom in Noordwolde. Hier zijn altijd wel 25 verschillende tafels te bewonderen. Interesse in een uitschuifbare versie? Steek dan de handen eens uit de mouwen en ontdek hoe gemakkelijk het in- en uitschuiven van onze tafels is. Ontvangt u liever eerst wat meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij helpen u graag op weg!

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >