Uitschuiftafel

Uitschuiftafel

Altijd ruimte voor extra gasten

U heeft zelf niet altijd een grote eettafel nodig, maar u wil er wel graag de beschikking over hebben voor als de familie, kinderen of vrienden op bezoek komen? Dan is een uitschuiftafel voor u perfect. Een tafel van 160cm maakt u in een handomdraai 50cm of zelfs 100cm groter. Voldoende om vele extra gasten te kunnen voorzien van een plek aan tafel. Zo heeft u altijd voldoende ruimte in huis, maar bent u flexibel en gastvrij op het moment dat u dat graag wil.

Vele mogelijkheden

Wij hebben diverse modellen uitschuiftafels in ons assortiment die leverbaar zijn in verschillende houtsoorten zoals essen, eiken en noten. Vanzelfsprekend zijn alle uitschuifbare tafels leverbaar in de maat zoals u de tafel graag wil hebben. Een iets hogere tafel? Geen probleem, wij verlengen de eettafelpoten met enkele centimeters. Doordat wij onze eigen ontwerper hebben, kunnen wij ook nieuwe modellen voor u maken. Zo behoort een ronde  of een ovale uitschuiftafel ook tot de mogelijkheden.

Een innovatieve uitschuiftafel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben wij ervoor gekozen om voor onze uitschuiftafels samen te werken met een Duitse compagnon. Samen kunnen wij een eettafel leveren met een uitschuifsysteem wat tot de top van Europa behoort.

Ervaar zelf het gemak en kwaliteit

Nieuwsgierig naar deze innovatieve uitschuiftafels? En wilt u zelf graag ervaren hoe makkelijk dit systeem werkt en hoe eenvoudig u de tafel een meter groter maakt? Bezoek dan onze showroom waar wij altijd een uitschuifbare eettafel voor u hebben klaar staan. Heeft u van te voren nog vragen, of heeft u specifieke wensen? Wij zijn telefonisch en per email altijd bereikbaar en zorgen voor een snel antwoord.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >