Uittrekbare eettafel

Uittrekbare eettafel

Uitbreiding als je het nodigt hebt

Visite, familie, kleinkinderen, vrienden, het is natuurlijk super gezellig, maar ze komen niet elke dag op bezoek. Waarom zou je dan kiezen voor zo’n grote eettafel als je meer niet dan wel gebruikt? Komt u dit bekend voor? Dan is de uittrekbare eettafel precies wat u zoekt. In een handomdraai maakt u deze eettafel ruim een meter langer als u bezoek krijgt. Geen stress om ruimte te creëren, of dat niet iedereen mee kan eten; Met onze uittrekbare eettafels biedt u gemak voor iedereen die op bezoekt komt.

Kwaliteit, vakmanschap en design

Er zijn uittrekbare eettafels in vele verschillende modellen, materialen en prijzen. Bij de Tafelfabriek staat kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap voorop. Bij ons koopt u geen tafel voor een jaar, maar voor een groot deel van uw leven. Wij werken met een innovatief uitschuif systeem, waarbij gemak en eenvoud voor de gebruiker voorop staat. Geen geklungel met losse panelen, het gehele uitschuifsysteem zit compleet verborgen in de tafel, zodat het ontwerp altijd in tact blijft.

Eettafel voor 4, 6, 8, 10 of nog veel meer personen personen

U koopt een tafel voor 4 personen, maar als de visite komt kunnen er met gemak 10 mensen aan plaats nemen. Met een uittrekbaar gedeelte van een meter creëert u voor 4 tot 6 extra personen ruimte. Wij hebben een ruim aanbod van diverse modellen, waarbij u ook nog kiezen voor verschillende houtsoorten en kleurbehandelingen.

Laat u verrassen in onze showroom

U wilt graag ervaren hoe zo’n uittrekbare eettafel er in het echt uitziet? Dat snappen wij. In onze showroom hebben wij een ruim aanbod van eettafels, o.a. uittrekbaar, kleuren, materialen en onderstellen. Alles wat u zoekt in een nieuwe eettafel onder 1 dak. Wat wilt u nog meer? Bezoek onze showroom en slaag in een dag.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >