Woonwinkel Wolvega

Woonwinkel Wolvega

Woonwinkel op maat

De Tafelfabriek geeft al veel aan, wij zijn een specialist in eettafels op maat. Maar onze woonwinkel bestaat daarnaast ook uit fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals design klokken en schilderijen. En het mooiste is dat bijna alle onze producten op maat te maken zijn. Zo creeert u bij de Tafelfabriek uw eigen unieke woninginrichting, die u zeker bij de buren niet snel zal tegenkomen.

Ontwerpen als een ambacht

Bij de Tafelfabriek hebben wij onze eigen ontwerper. Luit van der Helm heeft ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche als designer en is veelvuldig bekroond met bekende meubelprijzen, zoals de eetkamerstoel van het jaar. Doordat wij met een eigen ontwerper werken hebben wij een uniek assortiment, eigentijds en altijd op maat verkrijgbaar. Wilt u toch liever een ander onderstel onder uw eettafel? Dit is geen enkel probleem, wij ontwerpen deze voor u op maat.

Kwaliteit staat voorop

Door onze jarenlange ervaring weten wij veel van de materialen die wij gebruiken voor onze meubels. Welke eigenschappen heeft eikenhout, of RVS, of welke coating kun je allemaal aanbrengen op staal? Wat waren de nieuwe trends op de Salone di Mobile in Milaan? Wij helpen u graag met adviseren over trends, materialen, ontwerpen en stijlen. En daarnaast krijgt u indien gewenst ook nog uw eigen ontwerp van uw eettafel of nieuwe inrichting van uw woning.

Combineer een bezoek aan ons met Home Center

Onze woonwinkel ligt op een klein kwartier rijden vanaf Wolvega en is perfect om te combineren met een bezoek aan Home Center. In 1 dag(deel) kunt u veel inspiratie en ideeën opdoen en slagen in uw zoektocht naar nieuwe meubels. Spring in de auto en bezoek onze prachtige omgeving en laat u verrassen. Wij hebben de koffie voor u klaar staan.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >