Woonwinkels Friesland

Woonwinkels Friesland

Een Friese woonwinkel

Een Friese woonwinkel is niet uniek, maar wel het feit dat bijna alle meubels geheel in Friesland gemaakt worden. Niet Made in Holland maar Made in Friesland. De Tafelfabriek heeft zijn eigen bekende Friese ontwerper, Luit van der Helm. Hij is veelvuldig onderscheiden met bekende meubelprijzen en heeft al ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche. Hij ontwerpt het gehele pallet van meubels, van eettafels tot eetkamerstoelen, van fauteuils tot kasten. U heeft altijd een uniek meubelstuk in huis.

Op maat in onze specialiteit

Doordat wij werken met onze eigen ontwerper en productie team kunnen wij bijna elk meubelstuk voor u op maat maken. Een eettafel geheel naar uw wens en smaak laten maken? Die eetkamerstoel toch liever met een andere stof? Of de fauteuil met voorkeur iets hoger, want u heeft van die lange benen? Bij de Tafelfabriek is dit allemaal mogelijk. En weet u wat het mooiste is? Aan al deze wijzigingen zijn bijna geen extra kosten verbonden. Dit maatwerk is onze standaard.

Laat u inspireren

Zoals onze naam al verteld, zijn wij een specialist in eettafels op maat. Stoer, robuust, industrieel of modern, wij ontwerpen waar u van hout. Wij werken met veel verschillende materialen zoals eiken, beuken. noten en staal, rvs en diverse coatings. Wij hebben een ruim aanbod van eettafels, maar u kunt daarnaast uw eigen ontwerp laten maken. Naast eettafels hebben wij ook leuke unieke woonaccesorgies zoals design klokken, bijzettafels en schilderijen.

De Tafelfabriek en Home Center in 1 middag

Onze woonwinkel is perfect te combineren met een bezoek aan Home Center in Wolvega. Binnen een klein kwartiertje kunt u deze afstand afleggen, zodat u op 1 ochtend of middag beide woonwinkels kan bezoeken. Op deze manier bespaart u veel tijd, maar krijgt u wel veel inspiratie en ideeën. Wij hopen u binnenkort in onze woonwinkel te ontvangen, de koffie staat voor u klaar.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >