Ronde eettafel 6 personen

Ronde eettafel 6 personen

Tafelen met de hele familie

Een ronde eettafel staat voor gezelligheid. Door de vorm van de tafel kan iedereen elkaar aankijken en aanspreken. Rond is de perfecte vorm voor een tafel met een groter gezelschap. Daarnaast biedt een ronde eettafel relatief veel zit plekken voor de oppervlakte die hij inneemt. Houdt u er wel rekening mee dat een ronde eettafel soms lastiger te plaatsen is in huis als een rechthoekige. Je kan een ronde tafel niet tegen de muur of in een hoekje schuiven. Bij de Tafelfabriek kunnen wij u een voorbeeld rond blad van karton meegeven in diverse maten. Met dit voorbeeld blad kunt u makkelijk kijken of de ronde vorm en de afmeting in uw huis goed zouden passen.

Afmeting voor uw ronde zespersoons eettafel

U bent op zoek naar een ronde eettafel voor 6 personen, maar weet u al hoe groot u de tafel wil hebben? Is dit ook een afmeting die bij u thuis goed tot zijn recht komt? Wij hebben een handige info graphic gemaakt waarbij u kan zien hoe groot uw eettafel moet zijn indien u er met 6 of meer personen aan wil gaan zitten. Vanzelfsprekend zijn deze afmetingen richtlijnen. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk hoe groot uw eetkamerstoelen zijn, hebben ze armleuningen en hoeveel ruimte heeft u om de tafel heen. Wij kunnen u een tafelblad van karton meegeven naar huis, waardoor u dit in 1 oogopslag kan zien.

Ronde eettafel op maat

U bent eruit dat u een ronde tafel wil, maar dan? Welk onderstel, welke materialen en welke stijl. Wij hebben al diverse ronde eettafels in ons assortiment die allen geschikt zijn voor 6 personen. Maar het is ook mogelijk om de tafel te maken zoals u deze wil hebben. Een onderstel van RVS, blauwstaal of hout, bij de Tafelfabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wij hebben onze eigen ontwerper met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche. Hij kan uw gedachten op papier weergeven en een tafel tekenen die aan al uw wensen voldoet. En vanzelfsprekend kunnen wij die tafel ook maken en rekenen wij voor deze service geen enkele meerprijs.

Eettafel voor 6 personen

De meeste mensen kiezen voor een tafel voor 6 personen al snel voor een rechthoekig model. Maar juist bij een groter gezelschap is een ronde tafel uitstekend gezicht voor 6 personen of meer. Door te kiezen voor een onderstel in het midden van het tafelblad creëer je nog extra ruimte. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van elke vorm? Lees dan onze blog, waarin wij dit overzichtleijk voor u op papier hebben gezet.

Bezoek onze woonwinkel

Ieder huis is uniek, in stijl, smaak en afmeting. Bezoek onze showroom om u te laten inspireren met de vele modellen die wij hier voor u hebben staan. U kunt vervolgens samen met onze ontwerper een keuze maken uit het onderstel, soort tafelblad en de afmeting, waarbij u kunt kiezen uit ons bestaande assortiment of een geheel nieuwe tafel. Wij hopen u binnenkort te ontvangen bij de Tafelfabriek

Wat maakt de tafelfabriek uniek?

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >