Ronde eettafel 150cm

Rond = Gezellig

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een ronde eettafel? Gezelligheid is het woord wat je het meest hoort. Door de vorm zit je nooit recht tegenover of recht naast iemand, waardoor je altijd makkelijk met elkaar kan communiceren. Hou je van lange avonden aan tafel met vrienden, familie, spelletjes en gezelligheid dan is een grote ronde eettafel de perfecte tafel voor jou. Vanzelfsprekend heb je ronde eettafels ook in veel verschillende stijlen en materialen. Bij de Tafelfabriek hebben wij al een ruim aanbod aan bestaande ronde eettafels. Bekijk hier ons huidige assortiment ronde eettafels voor inspiratie of wellicht vind je hier al de tafel die je graag wenst. Wij kunnen al deze eettafels leveren met een blad van 150cm.

150cm groot genoeg?

Je wil graag een ronde eettafel maar hoe groot moet deze dan zijn zodat alle stoelen eraan kunnen staan en hij ook nog leuk staat in jouw huis? 130, 140 of 150cm? Wij snappen dat het lastig is om deze inschatting te maken. Om jou hierbij te helpen hebben wij bij de Tafelfabriek kartonnen tafelbladen met verschillende diameters die je thuis kan uitproberen. Op deze manier kun je makkelijk zien wat de perfecte maat voor jouw ronde tafel moet zijn. Daarnaast hebben wij ook een handige afmetingen eetkamertafel pagina. Kijk hier welke afmeting u nodig hebt voor uw eetkamertafel.

Afmetingen ronde eettafel

Ronde eettafel op maat

Design your own eettafel. Klinkt als duur, exclusief en lastig. Maar bij de Tafelfabriek is dit de standaard. Haal inspiratie op voor jouw nieuwe eettafel op onze site of pinterest pagina waar wij al meer dan 70 verschillende eettafels in onze collectie hebben. Heb je een idee waar jouw voorkeur naar uitgaat qua stijl en afmeting? Ga samen met onze ontwerper schetsen maken en kies jouw favoriete tafel. Wij zorgen ervoor dat deze schets omgezet wordt in een prachtig product, gemaakt met liefde en vakmanschap. En als kers op de taart leveren wij deze eettafel ook nog keurig bij jou thuis af. Duur? Zeker niet, ook voor maatwerk producten gelden onze standaard prijzen.

Kom langs en oordeel zelf

Wij kunnen prachtige verhalen maar wij hebben veel liever dat u zelf onze eettafels komt bewonderen. In onze ruime showroom hebben wij altijd een groot aanbod van diverse eettafels voor u klaar staan, waaronder ronde tafels. Ervaar zelf de verschillen in houtsoorten en de diverse onderstellen die wij kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij u hier ook een tafelblad maken van karton, die u kan meenemen om thuis te proberen. Zo weet u zeker dat alles naar wens gaat zijn. Wij hopen u snel in onze woonwinkel te mogen ontvangen.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Wat maakt de Tafelfabriek uniek?