Vierkante eettafel 150×150

Vierkant of rond

U wilt eens voor een andere vorm gaan in plaats van de rechthoek. Of heeft u altijd al een vierkante eettafel gehad? Wij zijn in ieder geval enthousiast over de vorm en gemakken van een vierkante eettafel. Waarom? Het is gewoon altijd gezellig. Je kan makkelijk met iedereen een praatje maken, of gezellig met de kinderen een spelletje spelen. En het is eigentijdse en eigenwijze vorm eettafel die zeker positief gaat opvallen in uw woonkamer. Daar zijn wij van overtuigd.

Welke stijl wil ik mijn tafel?

Bij de Tafelfabriek ontwerpen wij waar u van hout. Dat kan een moderne stijl zeker, maar ook stoer, robuust of industrieel. Onze ervaren ontwerper heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verschillende materialen, zoals staal, RVS of coatings, waardoor hij u uitstekend van advies kan voorzien. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim aanbod van houten en kunststof tafelbladen, die allen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Kijk eens in ons bestaande assortiment, bijna elke eettafel kunnen wij geschikt maken voor een vierkante vorm.

150×150

U bent op zoek naar een vierkante eettafel van 150×150? Daar moeten in principe 8 mensen aan kunnen zitten. Dit is wel sterk afhankelijk van het type stoelen dat u heeft (breedte, armleuning) en de keuze voor het onderstel. Indien u kiest voor 4 poten op de hoeken van de tafel heeft u minder ruimte over voor de stoelen. Indien u kiest voor een zwevend blad heeft u meer ruimte. Bekijk ook onze handige afmetingen-tabel, waarmee u een goede indruk krijgt van de diverse afmetingen.

Get inspired

Bezoek onze showroom voor nog meer inspiratie. Materialen, houtsoorten, stijlen, noem het maar op, wij kunnen u van advies en voorbeelden voorzien. Onze woonwinkel heeft een ruim aanbod aan eettafels in vele verschillende stijlen. Niks geen gesleur bij al die meubelboulevards; bezoek de Tafelfabriek en bij ons zult u zeker in 1x slagen!

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Ontwerper Luit van der Helm