Vierkante eettafel 8 personen

Grote tafel voor 8 personen

Op zoek naar die speciale eettafel waar u met hele gezin, familie of afdeling aan kan zitten? Vanzelfsprekend kunt u kiezen voor een grote rechthoekige tafel, maar ook een vierkante eettafel is uitstekend geschikt om met vele personen aan te zitten. En u heeft met deze vorm tafel zeker iets unieks in huis. Aan elke vorm eettafel zitten voor- en nadelen. Lees onze blog voor meer informatie over vierkante, ronde, ovale of rechthoekige eettafels.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Hampton vierkante tafel

Op maat

Bij de Tafelfabriek leveren wij elke eettafel op maat. Indien u op zoek bent naar een eettafel voor 8 personen heeft u vele mogelijkheden in de afmeting die wenselijk is. De keuze is natuurlijk afhankelijk van de indeling in uw huis en de ruimte die u ervoor beschikbaar heeft. Bekijk onze afmetingen pagina om een goede inschatting te maken van de gewenste grootte van uw eettafel. Wij bieden u daarnaast ook de mogelijkheid om eerst een tafelblad van karton op maat te maken. U kunt dit blad mee naar huis nemen en u ziet in 1 oogopslag of de afmeting en vorm bij u thuis goed tot zijn recht komt. Handig toch?

Afmetingen vierkante eettafel

Vierkante tafel naar wens

Vierkante tafels kunt u niet op veel plekken vinden en zeker geen tafel die aan al uw wensen voldoet. De afmeting, het materiaal, het onderstel en de behandeling van de hout, iedereen heeft zijn eigen wensen. Bij de Tafelfabriek kunt u samen met onze eigen ontwerper de eettafel creëren zoals u hem graag wil hebben. Stoer, modern, robuust of landelijk, wij kunnen de tafel in alle stijlen leveren. Vanzelfsprekend werken wij alleen met producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Gecombineerd met ons ruime ervaring in de meubelbranche zorgen wij bij de Tafelfabriek altijd voor een uitstekend product.

Kom langs voor persoonlijk advies

Bij de Tafelfabriek is maatwerk de standaard. Wilt u zich laten inspireren, bezoek dan onze showroom waar wij altijd ruim 25 eettafels voor u hebben staan in verschillende stijlen, modellen en designs, waaronder ook altijd een vierkante tafel. Kortom, ook voor uw vierkante eettafel bent u bij de Tafelfabriek aan het juiste adres.

Texas - Vierkante eettafel 8 personen
Nevada - Vierkante tafel 8 personen

Wat maakt de Tafelfabriek uniek?