Vierkante eettafel

Vierkante eettafel

Gezelligheid aan tafel

U bent op zoek naar gezelligheid aan tafel? Een plek om samen te eten, spelletjes te spelen en bij te kletsen met uw gezin? Dan kan een vierkante eettafel de juiste oplossing zijn. Veel ruimte, makkelijk contact met iedereen aan tafel en toch zit je dichtbij elkaar; de vierkante tafel voldoet aan al uw wensen!

U maakt het zelf bijzonder

Vanzelfsprekend hebben wij een ruim aanbod aan eettafels, waarvan het grootste gedeelte ook beschikbaar is als vierkante eettafel. Elke eettafel die wij maken, maken wij op maat. Dus heeft u een leuk model gezien en u wilt deze graag in een vierkante vorm? Geen probleem, als u het aangeeft gaan wij er mee aan de slag. Daarnaast kunt u ook met onze ontwerper om tafel om uw eigen vierkante eettafel te laten designen. U kunt de tafel zo bijzonder maken als u zelf wil.

Welke afmeting heb ik nodig?

Een vierkante eettafel is geen standaard vorm en daarom is het soms lastig in te schatten of de tafel goed in uw woonkamer past en of er voldoende mensen aan kunnen zitten. Om u daarbij te helpen hebben wij een handige adviestool waarin staat hoeveel mensen bij welke afmeting aan tafel kunnen zitten. Scheelt u weer veel gereken. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij ons een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. Deze neemt u mee naar huis en u ziet in 1 oogopslag of de afmeting goed in uw woonkamer past.

Kom langs voor inspiratie en advies

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en hebben veel mensen blij gemaakt met een nieuwe eettafel. Wilt u gebruik maken van onze kennis, bezoek dan onze showroom waar wij uitgebreid de tijd nemen om u van de nodige adviezen te voorzien. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen met de vele modellen eettafels die wij in onze woonwinkel hebben staan.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >