Vierkante tafel

Vierkante tafel

Kies een bijzondere vorm

Vierkant is op zich geen bijzondere vorm, maar een vierkante eettafel is zeker niet de standaard in de meeste huiskamers. Veel mensen kiezen toch voor rechthoek en af en toe voor rond, terwijl vierkant zeker zijn voordelen heeft. Het is bijzonder, eigenwijs en eigentijds. Daarnaast zorgt het voor goed contact met je vrienden, familie of kinderen aan tafel. Waar je ook zit, je kan met iedereen goed praten en luisteren. Door de vorm zorgt het direct voor gezelligheid en is vierkant uitermate geschikt voor vrienden om te borrelen of met de familie en kinderen een spelletje te spelen.

Combineer uw eigen vierkante tafel

U bent eruit, vierkant gaat het worden. Maar dan? Welke stijl en welke materialen wilt u gebruiken? Stoer, robuust op toch modern? Staal, coating of toch RVS? Bij de Tafelfabriek kunnen wij elke vierkante eettafel maken in de door u gewenste stijl en materiaalkeuze. Daarnaast kunt u samen met onze ontwerper om tafel om eigen desing te laten tekenen. Wat wilt u nog meer?

Voor hoeveel personen?

Naast de stijl en de materialen is de afmeting een belangrijke keuze. Hoeveel personen moeten er aan uw tafel komen te zitten? En hoeveel ruimte heeft u beschikbaar? Zeker bij een nieuwe vorm tafel is dit soms een lastige keuzen. Om u hierbij de helpen hebben wij een handige afmetingen-tool gemaakt. Zo kunt u goed zien hoe groot uw vierkante eettafel moet zijn. Daarnaast maken wij graag voor u een kartonnen tafelblad op maat. U legt deze in uw woning neer en u kunt in 1x zien of het tafelblad de afmeting heeft die ook in uw woning goed tot zijn recht komt.

Bezoek onze woonwinkel met veel voorbeelden

Wij snappen dat een website handig is voor informatie en ook inspiratie. Maar iedereen wil toch graag even zien hoe dat materiaal er van dichtbij uitziet, hoe het voelt en hoe het eruit ziet. Daarom hebben wij een ruime woonwinkel met veel voorbeelden van eettafels in diverse soorten en stijlen. Ervaar hier de materialen en diverse ontwerpen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >