Afmetingen 6 persoons eettafel

De juiste afmeting voor uw eettafel

U bent druk op zoek naar een nieuwe eettafel voor 6 personen, maar welke afmeting moet u hiervoor hebben? Dit is soms een lastige keuze die sterk afhankelijk is van de vorm eettafel die u kiest. Wij hebben om u te helpen een handig voorbeeld gemaakt van diverse eettafels en stoelen en de daarbij behorende afmetingen. Vanzelfsprekend is e.a. afhankelijk van de maat van uw eetkamerstoel en de keuze voor het onderstel, maar het zal u zeker een eind op weg helpen.

Toch nog twijfel? Bij de Tafelfabriek is het tevens mogelijk een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. Deze kunt u mee naar huis nemen en in 1 oogopslag ziet u of het mooi staat en de juiste afmetingen heeft voor uw interieur.

Welke vorm heeft uw voorkeur?

Rond, vierkant, ovaal, rechthoek, driehoek of wellicht nog iets heel anders. Er zijn vele mogelijkheden qua vorm voor uw eettafel. Maar elke keuze heeft ook zijn voor- en nadelen. Lees onze blog waarin wij ingaan op de keuzes die u kan maken en welke impact dit heeft voor uw inrichting.

Eettafel op maat

U heeft de juiste afmeting gevonden ook nog een voorkeur voor een bepaalde vorm. Wij kunnen elke eettafel voor u op maat maken, met de juiste afmeting en natuurlijk ook de gewenste materialen. Ga om tafel met onze eigen ervaren meubelontwerper en hij kan uw gedachten visueel maken. Alvast kijken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze ruim bestaande collectie online of bezoek onze prachtige meubelwinkel waar wij altijd een ruim aanbod van eettafels voor u klaar hebben staan. Wij hopen u binnenkort een keer te mogen ontvangen

Afmetingen eettafel