Afmetingen 6 persoons eettafel

De juiste afmeting voor uw eettafel

U bent druk op zoek naar een nieuwe 6 persoons eettafel, maar welke afmeting moet u hiervoor hebben? Dit is soms een lastige keuze die sterk afhankelijk is van de vorm eettafel die u kiest. Wij hebben om u te helpen een handig voorbeeld gemaakt van diverse eettafels en stoelen en de daarbij behorende afmetingen. Vanzelfsprekend is e.a. afhankelijk van de maat van uw eetkamerstoel en de keuze voor het onderstel, maar het zal u zeker een eind op weg helpen. Toch nog twijfel? Bij de Tafelfabriek is het tevens mogelijk een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. Deze kunt u mee naar huis nemen en in 1 oogopslag ziet u of het mooi staat en de juiste afmetingen heeft voor uw interieur.

Welke vorm heeft uw voorkeur?

Rond, vierkant, ovaal, rechthoek, driehoek of wellicht nog iets heel anders. Er zijn vele mogelijkheden qua vorm voor uw 6 persoons eettafel. Maar elke keuze heeft ook zijn voor- en nadelen. Lees onze blog waarin wij ingaan op de keuzes die u kan maken en welke impact dit heeft voor uw inrichting.

Eettafel op maat

U heeft de juiste afmeting gevonden ook nog een voorkeur voor een bepaalde vorm. Wij kunnen elke eettafel voor u op maat maken, met de juiste afmeting en natuurlijk ook de gewenste materialen. Ga om tafel met onze eigen ervaren meubelontwerper en hij kan uw gedachten visueel maken. Alvast kijken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze ruim bestaande collectie online of bezoek onze prachtige meubelwinkel waar wij altijd een ruim aanbod van eettafels voor u klaar hebben staan. Wij hopen u binnenkort een keer te mogen ontvangen.

Meer weten over onze tafels?
Download ons e-book / stappenplan > 

 

Welke afmeting 6 persoons eettafel heeft u nodig?

U bent op zoek naar een nieuwe 6 persoons eettafel, maar soms is dat een ingewikkeld proces. U moet veel vragen beantwoorden, zoals welke stijl, vorm en materialen u wilt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel personen aan tafel moet kunnen plaatsnemen. Wij krijgen van onze klanten veel vragen over de juiste afmeting voor een eettafel. Vanzelfsprekend is het belangrijk hoe groot u eetkamerstoelen zijn, welke vorm eettafel u wil hebben en voor welk onderstel u kiest. Maar ondanks die variabelen kun van te voren een goede inschatting maken welke afmeting uw eettafel moet hebben. Wij hebben deze afmetingen in onderstaande afbeelding voor u in kaart gebracht.

Heeft u toch nog twijfels? Wij kunnen voor u altijd een kartonnen tafelblad op maat maken. U kunt dit tafelblad mee naar huis nemen en kijken of de vorm en de afmeting goed in uw woonkamer past en of u alle eetkamerstoelen goed kan aanschuiven.

Een 6 persoons eettafel op maat

U heeft ons kartonnen blad meegenomen naar huis, of u hebt zelf de juiste afmeting gevonden? Dan kunnen wij uw eettafel maken in die afmetingen die u exact wenst. Wij hebben een bestaand assortiment met ruim 70 modellen, in verschillende stijlen en vormen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen tafel te laten ontwerpen door onze eigen designer. U kunt daarbij kiezen uit veel verschillende materialen, houtsoorten en inspiratie modellen. Op deze manier krijgt u een unieke eettafel, een echte eye catcher.

Bezoek onze woonwinkel

Inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom waar wij altijd een ruim aanbod van eettafels voor u hebben staan. Daarnaast kunt u zelf ervaren hoe de verschillende materialen en houtsoorten zich tot elkaar verhouden. Wij hebben altijd ruim 25 eettafels in verschillende afmetingen, vormen en stijlen voor u klaar staan. De Tafelfabriek is de specialist van Nederland voor uw 6 persoons eettafel op maat!