Afmetingen eettafel 6 personen

Welke afmeting moet uw eettafel hebben?

Bent u op zoek naar een eettafel voor 6 personen maar weet u niet welke afmeting u daarvoor moet hebben? Vanzelfsprekend is het van belang voor welke vorm eettafel u gaat: Een rechthoekige? Of kiest u voor een gezellige ronde eettafel? Of toch een speelse ovale? En natuurlijk is het ook nog mogelijk om een vierkante eettafel te kiezen. Benieuwd naar de voor- en nadelen van elke vorm? Lees dan onze blog hierover.

Elke vorm heeft zijn specifieke afmetingen, waarbij u er met veel plezier met 6 personen aan tafel kan zitten. Om u hierbij te helpen hebben wij bij elke vorm de gewenste afmetingen in beeld gebracht. Vanzelfsprekend zijn er hier altijd enkele variabelen van belang, zoals de breedte van uw eetkamerstoelen en het onderstel dat u kiest. Maar onderstaande tabel is een prima graadmeter voor de afmetingen van uw eettafel voor 6 personen.

Afmetingen eettafel

Tafelblad van karton

U heeft een idee welke afmeting eettafel u wil hebben, maar toch is het spannend hoe de nieuwe afmeting en vorm in uw woning tot zijn recht komt. Past het wel goed bij de rest van het interieur? Is de vorm passend? Om u hierbij te helpen maken wij graag een tafelblad van karton in de door u gewenste afmeting en vorm. U neemt deze mee naar huis en u ziet in 1 oogopslag of het passend is of toch nog aangepast moet worden. Handig toch?

Tafel van karton

Eettafel op maat

Bij de Tafelfabriek kunnen wij elke eettafel op maat maken, precies zoals u dat wil. Bent u eruit welke stijl en vorm u leuk vind? Dan kunnen wij diverse schetsen voor u maken van tafels, zodat u kan kijken welke u het mooiste vind. Vanzelfsprekend kunnen wij deze tafel dan ook voor u op maat maken. Daarnaast kunt u ook een eettafel kiezen uit onze bestaande collectie met meer dan 75 verschillende modellen. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek dan onze ruime woonwinkel waar wij altijd ruim 25 eettafels voor u hebben staan, met daarnaast ook een divers aanbod van fauteuils, eetkamerstoelen en salontafels.