Afmetingen eettafel 8 personen

Afmetingen eettafel 8 personen

HOE GROOT MOET EEN TAFEL ZIJN VOOR 8 PERSONEN?

U bent op zoek naar een ruime eettafel waar u met 8 personen aan kunt zitten? Dan is het soms zoeken naar de geschikte afmeting en vorm van uw tafel. Een 8 persoons eettafel is groter dan het gemiddelde. Er zijn diverse vormen waar u uit kan kiezen, zoals vierkant, ovaal, rond en rechthoek. Elke vorm heeft zijn eigen karakter en uitstraling, maar zeker ook zijn impact in uw woonkamer. Een vierkante eettafel kan in uw interieur heel goed tot zijn recht komen, terwijl hij bij de buren veel te groot is. Om uw te helpen met de geschikte afmetingen hebben wij een schema gemaakt met diverse eettafels, personen en de bijbehorende afmetingen. Vanzelfsprekend zitten hier altijd variabelen in zoals de afmeting van uw eetkamerstoelen of de keuze voor het onderstel. Desondanks is dit een goed leidraad die u zeker kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

EEN 8 PERSOONS EETTAFEL VOOR ELK INTERIEUR

Een vierkante 8 persoons eettafel kan in uw interieur heel goed tot zijn recht komen, terwijl hij bij de buren veel te groot is. Om uw te helpen met de geschikte afmetingen hebben wij een schema gemaakt met diverse eettafels, personen en de bijbehorende afmetingen. Vanzelfsprekend zitten hier altijd variabelen in zoals de afmeting van uw eetkamerstoelen of de keuze voor het onderstel. Desondanks is dit een goed leidraad die u zeker kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.  In onze blog vertellen wij u alles over de keuzes die u kan maken en welke invloed deze keuzes heeft op uw interieur! 

EEN 8 PERSOONS EETTAFEL OP PROEF

Toch nog twijfels? Bij de Tafelfabriek kunt u nu ook een kartonnen tafelblad op maat laten maken. Dan kunt u thuis uitproberen of de afmetingen inderdaad zo goed overkomen in uw interieur. Vanzelfsprekend kunnen wij bij de Tafelfabriek elke vorm 8 persoons eettafel maken die u maar wilt.

 

MEER WETEN OVER ONZE 8 persoons eettafels?

Download ons e-book / stappenplan > 

 

UW 8 PERSOONS EETTAFEL NU OP MAAT

Heeft u uw kartonnen blad meegenomen naar huis? Dan kunnen wij uw eettafel geheel op maat maken in die afmetingen die u  wenst! Wij hebben daarnaast ook een bestaand assortiment met ruim 70 modellen, in verschillende stijlen en vormen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen 8 persoons eettafel te laten ontwerpen door onze eigen designer. U kunt daarbij kiezen uit veel verschillende materialen, houtsoorten en inspiratie modellen. Op deze manier krijgt u een unieke eettafel, een echte eye catcher, die ook nog eens perfect bij u past!

Bezoek onze woonwinkel

Inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom waar wij een ruim assortiment aan eettafels voor u klaar hebben staan. Daarnaast kunt u zelf ervaren hoe de verschillende materialen en houtsoorten zich tot elkaar verhouden. De Tafelfabriek is de specialist van Nederland voor uw 8 persoons eettafel op maat!

Bekijk onze ruime collectie online of bezoek onze prachtige meubelwinkel met een uitgebreid assortiment.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >