Afmetingen eettafel 8 personen

Afmetingen eettafel 8 personen

Hoe groot moet een tafel zijn voor 8 personen?

U bent op zoek naar een ruime eettafel waar u met 8 personen aan kunt zitten? Dan is het soms zoeken naar de geschikte afmeting en vorm van uw tafel. Een 8 persoons eettafel is groter dan het gemiddelde. Er zijn diverse vormen waar u uit kan kiezen, zoals vierkant, ovaal, rond en rechthoek. Elke vorm heeft zijn eigen karakter en uitstraling, maar zeker ook zijn impact in uw woonkamer. Een vierkante eettafel kan in uw interieur heel goed tot zijn recht komen, terwijl hij bij de buren veel te groot is. Om uw te helpen met de geschikte afmetingen hebben wij een schema gemaakt met diverse eettafels, personen en de bijbehorende afmetingen. Vanzelfsprekend zitten hier altijd variabelen in zoals de afmeting van uw eetkamerstoelen of de keuze voor het onderstel. Desondanks is dit een goed leidraad die u zeker kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Toch nog twijfels? Bij de Tafelfabriek kunt u ook een kartonnen tafelblad op maat laten maken. Dan kunt u thuis uitproberen of de afmetingen inderdaad zo goed overkomen in uw interieur. Vanzelfsprekend kunnen wij bij de Tafelfabriek elke vorm 8 persoons eettafel maken die u wil.

Bekijk onze collectie online of bezoek onze prachtige meubelwinkel met een uitgebreid assortiment.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >