Ronde eettafel 8 personen

Groot, rond en gezellig

Waarom zoveel mensen kiezen voor een ronde eettafel? Dit laat zich wel raden. Rond zorgt automatisch voor een gezellige sfeer aan tafel. Je zit niet tegenover iemand, nee je zit in een gezellige ronde kring van mensen. Je kan met iedereen goed contact onderhouden en heerlijke gesprekken voeren. Daarnaast komt een ronde eettafel in veel ruimten veel mooier over als een rechthoekige eettafel. Ook op zoek naar een grote ronde eettafel? Bekijk ons huidige assortiment ronde eettafels. Wij kunnen elke ronde eettafel geschikt maken voor 8 personen!

Klantervaring ronde eettafel 10 personen

Past rond ook in uw woonkamer?

Een ronde eettafel heeft een andere impact op uw huis als een rechthoekige tafel. Wees uzelf  hier bewust van. Soms komt een ronde eettafel perfect uit, maar het kan ook tegenvallen. Bij de Tafelfabriek is het mogelijk om een rond tafelblad van karton mee te nemen. Wij zorgen dat dit blad de afmeting heeft zoals u deze graag in huis wil hebben. Met dit kartonnen blad kunt u uitstekend kijken of een ronde tafel ook bij u in huis leuk staat en goed past. Benieuwd naar de voor- en nadelen van elke vorm? Lees dan onze blog waar wij u veel tips geven!

Tafelblad van karton voor thuis

Een tafel voor 8 personen

U wil een grote tafel waar minimaal 8 personen aan kunnen zitten? Een ronde tafel zorgt ervoor dat ook bij zoveel mensen je nog steeds met iedereen goed kan praten en niet te ver van elkaar af zit. Bekijk onze afmetingen pagina, waarin u in 1 oogopslag ziet hoe groot uw tafel moet zijn. Hoe er rekening mee dat de vorm van uw eetkamerstoel en de keuze voor het type onderstel ook impact heeft op de grootte van uw tafel. Vraag bij de Tafelfabriek naar de mogelijkheden voor een kartonnen blad en u kan thuis bekijken of de ronde tafel ook voor u groot genoeg is. U kunt alvast inspiratie opdoen in ons bestaande assortiment.

Ronde eettafel geheel op maat

Wij helpen jou graag verder met je zoektocht naar die perfect eettafel voor een groot gezelschap. Door onze jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen wij een gedegen advies geven en snel oordelen welke vorm het best bij u in huis zou passen. Samen met onze ontwerper kunt u de eettafel samenstellen zoals u deze graag wil hebben, met de materialen en het onderstel zoals u deze wenst. U kunt kiezen uit ons bestaande assortiment, maar ook een eettafel geheel op maat laten maken. Vanzelfsprekend is elke afmeting mogelijk, maar u kunt ook kiezen voor een uniek ontwerp, geheel naar uw smaak ontworpen. Alvast inspiratie opdoen? Wij hebben in onze showroom vele ronde eettafels staan om u verder op weg te helpen.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Minnesota - Ronde eettafel 10 personen
Madison - Eettafel 9 personen

Wat maakt de Tafelfabriek uniek?