Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

Terug naar binnen in het najaar: Oktober Woonmaand

Het najaar is in aantocht! Dat betekent dat de natuur zich gaat klaarmaken voor de winter. In de winter staat de natuur bijna stil, om te rusten en te hernieuwen. Ons bioritme is daarop afgestemd en zo krijgen wij in het najaar weer zin om het binnenshuis gezellig te maken. Daarom is Oktober Woonmaand de perfecte maand om na te denken over jouw interieur en inspiratie op te doen.

Gezelligheid rond de tafel

Natuurlijk blijft het lekker en gezond om in de herfst en winter naar buiten te gaan. Geniet daarom zeker van de verkleurende bossen met krakende blaadjes, een koude winterse bui of een strak blauwe lucht terwijl je warm ingepakt zit. Daarna weer snel naar binnen voor een kop chocolademelk en een spelletje met z’n allen.

De trend van het najaar is om meer ronde vormen aan te brengen in het interieur, en vooral in en rond de eettafel. De natuur houdt nu eenmaal niet zo van rechte lijnen en vandaar dat we ons prettiger voelen bij ronde vormen. Dus een ronde tafel, maar ook een afgerond blad of ronde poten.

Wist je dat een ronde eettafel voor meer gelijkheid zorgt in een gezelschap, doordat er geen tafelhoofd is? Benieuwd naar de voor- en nadelen van een ronde, vierkante, ovale of rechthoek vorm? Lees dan onze vorige blog.

Montana Oktober Woonmaand

Inspiratie in de showroom

Ook in Oktober Woonmaand kun je terecht in de showroom van onze woonwinkel voor inspiratie voor je interieur. De Tafelfabriek maakt jouw tafel op maat, we hebben altijd zo’n 25 inspirerende modellen in onze showroom staan. Daarnaast vind je in onze woonwinkel ideeën voor fauteuils, eetkamerstoelen, kasten op maat en andere woonaccessoires om je interieur een fijne boost te geven. Vanzelfsprekend is onze showroom ook omgetoverd in een gezellige herfstsfeer, zoals bij deze prachtige boomstamtafel Montana.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze bestaande ruimte collectie eettafels of lees hoe wij een eettafel voor u op maat maken.

Oktober Woonmaand: volop woon-evenementen!

Wij maken jouw droom-tafel op maat. Oktober is de fijnste maand van het jaar om samen met een van onze ontwerpers te brainstormen over de perfecte tafel voor jou en je gezin. Deze maand presenteren wij nieuwe modellen, die natuurlijk mee gaan met de nieuwste woontrends.

Er is nog veel meer leuks te doen op woongebied in oktober. We noemen een paar belangrijke evenementen op woongebied:

  • Dutch Design Week in Eindhoven, van 22 tot en met 30 oktober 2016
  • NVM open huizen dag door het hele land, op 1 oktober 2016
  • Beurs Eigen Huis in Utrecht, van 7 tot en met 9 oktober.

De Tafelfabriek wenst je een inspirerende Oktober Woonmaand toe! We zien je graag in onze woonwinkel!

Montana Oktober Woonmaand Tafelfabriek

Meer leestips

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.
Luit van der Helm
Creatief directeur
Telefoon: 0561 700 204
Email: info@detafelfabriek.nl
Website: www.detafelfabriek.nl
Adres: Oosterseveldweg 2, 8391MA Noordwolde (FR)